shopping

Ja eftersom jag nu har en blogg och jag för ovanlighetens skull faktiskt har handlat kläder åt mitt barn så känner  jag ett inre tvång att visa upp mina fynd.
Få saker här i livet ger mig sådan tillfredställelse och lycka som känslan av att införskaffat något bra till lillan och är det dessutom billigt så blir det bättre.

Att vi så sällan handlar kläder till Eira beror främst på att hon har fått ärva massor, mängder med hela felfria plagg så även fast det blev som med sommargardroben mest bara rosa och pastell så känns det dumt att köpa nytt.
Hon växer skiter och på kläderna sliter, korkat att köpa nytt för att de hon har är för tjejjiga och rosa. Vi är väldigt tacksamma för kläderna vi får men ärvda flickgardroben var väldigt flickig.

Eira har alltid fått massor med söta klänningar och de använder vi flitigt till passande tillfällen såsom kalas men till vardags så föredrar vi bekväma funktionella kläder gärna klara eller murriga färger, skiten syns mindre då.

Igår åkte vi så iväg upprymda och glada efter förmiddagens glädjebesked. Vi var på jakt efter långärmade t-shirts och hittade faktiskt 4stycken klockrena.

Den med tigern är från HM, Eira är tokig i tigrar fråga mig inte hur men kattdjuren finner hon vara otroligt fascinerande. Vi köpte även den med robotarna på HM samt strumporna, egentligen skulle det inte inhandlas några byxor men vi kunde inte låta bli när vi hittade även dessa på HM.


plötsligt

Den Blåa med stjärnorna är i från Kappahl och är så där mjuk och go i materialet och lillan passar så bla i blå/turkos.
Jag hittade även Darth Vader tröjan på samma ställe men nej vitt använder jag inte själv pga sölighet och lillan är till och med ännu slabbigare än mig.
Visade ändå upp den för karln som blev hel frälst och bestämde att den ska hon ha, det blev den 5:e Star Wars tröjan för lillan..

Kommentarer
Postat av: Sandra

Supertjusigt. Älskar den med stjärnor på.

2009-09-23 @ 22:33:16
URL: http://munkakvarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0