Vinnare i livets lotto

Vi Svenskar är fan i mig alla vinnare i livets lotto!
Varje månad runt den 20:e så slår mig samma sak, moder Svea är en generös och givmild mamma.
Vi är ännu inte rika och de dryga 1000 spänn vi varje månad helt otroligt nog får kommer alltid väl till pass, tanken till bilen fylls då på och gosaker införskaffas.

vi fnissar alltid busigt då vi ser att pengarna rullat in, lillan är nu 9 månader men vi har ännu inte vant oss, känns som att en framskrapad trissvinst sats in på kontot.

Tänk om alla bara kunde födas med samma tur och som oss dra en sådan vinstlott och få födas i en välfärdsstat som Sverige.

Vi gnäller och gnäller men Sverige är fantastisk!

vår

Ekerö

Äntligen så är vi nu hos svärisarna på Ekerö.
Jag har som jag tidigare nämnt välsignats med världens mysigaste och gulliga svärföräldrar och det är en ren fröjd att hälsa på och umgås med dom.

Resan ned gick bra på så när att lillan blev grymt uttråkad efter halva resan och att jag doppade kjolen i en toalett när vi rastade i Gävlebro..
Men men är så nöjd att det vart bilresa i stället för tåg!

I morgon så ska jag och lilladamen följa med karln till Söder, jag har aldrig varit där och han ska åt det hållet pga en intervju för ett X-jobb.

Tänk vad duktig han är karlskrället, bara 1 år kvar med Xjobb och sedan är han färdig civilingengör! 
Jo jag är lite stolt över att han är en sån duktig plugghäst.


Idag så var jag äntligen till frisör och klippte mig, kan tänka mig att dom fick något att prata om efter att jag gått.
Att jag inte klippt mig på ett år och inte använder shampo verkade nästan göra frisörskan upprörd, visserligen såg ut som ett ruggigt fågelbo i skallen pga att det var så slitet men det faktum att jag inte använder shampo verkade hon aldrig hört på maken om.

Lovade att hädanefter klippa mig oftare men jag tänker fortsätta med min alternativa hårvård även fast jag köpte en hårinpackning.
Nu blev jag faktiskt ganska nöjd med hennes jobb även om det hissnade för mig när hon visade hur mycket hon ville klippa.

Konstigt det där hur det har blivit med mitt hår det har varit så tunt de senaste åren, men under graviditeten så blev det tjockt och själva hårstråna kraftigare.
Jag har inte tappat några egentliga mängder sedan lillan kom och frissan sa att jag har fin kvalite på håret och det är  så synd att det inte klipps oftare.

Nu på sistone när jag tvättar det så blandar jag oftast ägg med honng och bikarbonat och det blir verkligen kanonbra!

Crossdresser?

Min far förvånade mig häromsistens då jag glatt berättade att vi funnit en  astuff Dart Vader T-Shirt till lillan.
Hans spontana reaktion var nämligen.

- Va?! Till en tjej?


padawan e


Kraften är likt hennes mökar stark i våran padawan learner och här går hon typ själv..

iyh

Maskrosvinet

Nu puttrar och jäser det i vårat blivande badrum under trappen, det har till och med börjat lukta så där som det brukar göra i källare och  på toaletter hemma hos törstiga vuxna.

Ett tag så såg det dock bra dystert ut, jag gav upp alltihop och trodde att jag skulle bli tvungen att spola ned hela satsen.
Detta är som sagt första gången jag gör något liknande och inte heller karln min har någon erfarenhet av att tillverka alkoholhaltig dryck.
Så när det aldrig började puttra i röret så dömde jag ut bryggden som mögelskadad och bortom allt hopp, måste erkänna att jag nästan grät av förtvivlan då jag trodde allt slit varit förgäves.
Det måste jag säga att göra maskrosvin är jävligt slitsamt och delvis riktigt äckligt.

Efter att det stått i 3 dygn så silade jag bort alla växtdelar och det var kräkvarning på den delen av jobbet *ryser*.fgj

När allt det vidriga stinkande var bortsilat så var det dax att sila tillbaka vätskan och sedan röra i övriga delar som bestod av.

* En jävla massa citroner
* Löjligt mycket socker
* Skrämmande mängder honung
* Russin
* Turbojäst


vm

Lagom tills att vi kommer hem från midsommarfirandet så blir det dax för provsmakning, och tänk det är min bitterhet i kombination med lathet som sett till att det fortfarande finns chans att det blir maskrosvin.
Jag blev så otroligt less att jag helt struntade i att hälla ut vinet fast jag såg det som fördärvat, kan säga att det bubblande ljudet under trappen till slut gladde mig väldigt mycket.

Bajsa järnskrot

Så där ja nu ska här inte fuskas med linfröna igen!
Är alldeles darrig och uppskakad sedan toalettbesöket, det sämsta med att leva efter LCHF metoden är att passar jag mig inte så blir det till att  skita järnskrot.

Jag brukar ta nån skål med fil krämfräsh ( nej jag orkar inte kolla upp stavningen) och linfrö per dag men nu på sistone har magen funkat så bra så jag har slarvat med de äckliga små fröna och som ett brev på posten så blir det problem.

Trots linfrön och toabesvär så är det värt det, morgonens invägning gav mig stor lycka för första gången sedan tidig graviditet så väger jag 69.2 kg för 3 veckor sedan så vägde jag 75kilo.

Räknar nu stenhårt med att till hösten inte längre vara i storlek flodhäst


RSS 2.0