Mensdag 11

Snart är den här dagen då jag ska börja på och mixtra med Ägglossningsstickor. Idag på bvc såg jag en tremånaders bebis och det kändes som att det rann till i mina uttorkade hängpåsar.
Det känns  läskigt, spännande och nytt att göra FET, det blir ett helt nytt sätt att försöka bli på smällen ett nästan naturligt sätt.
Den här gången blir det ingen behandling alls!
in
FET - Frozen Embryo Transfer
Dvs insättning av ett nedfryst embryo, ja alltså den lilla rackaren sätts inte in som en ispärla utan tinas först upp och överlever den det så sätts den in för att förhoppningsvis växa till bebis.


Jävlar i min lilla låda vilken folkbildande blogg jag har va!?!

sf

Ångest

Jag borde sova nu eftersom jag ska jobba natt men jag får jobbiga ångestkänslor när jag ligger ned och slappnar av, Det är inte så att jag ligger och oroar mig och på så vis mår dåligt utan den kommer smygande, en känsla och oro som driver upp mig till fundering och rannsakan.
Jag tror det är separationsångest om 3 dagar börjar lillans inskolning på dagis och jag känner hur jag tappar kontroll...

Tänk om hon inte trivs, tänk om nått barn är elakt mot henne, tänk om hon inte känner sig trygg??

Skryta om trädgårdstriumfer

I sims3 kan Simar som gillar att pyssla i trädgården när de pratar med andra simar välja alternativet Skryta över trädgårdstriumfer.
Nu är ju inte jag en Sim men min stolthet finner inga gränser så jag känner att jag nu verkligen måste dela med mig och skryta över mina trädgårdstriumfer.

Så som ni sett i det förra inlägget så är vi väldigt noga med hur det ser ut ute på tomten och vi lägger stor möda och mycket tid på att överglänsa grannarna.

Detta har nu inte gått våra kära naboer förbi och för ett tag sedan så blev Karln min tillfrågad av en avundsjuk sådan om våran gräsklippare gått sönder.
Den högt älskade och annars så vältalige karln blev lite paff men grannen påstod så att vi kunde i såfall få låna hans grässlaktarmaskin.
Nej våran gräsklippare fungerar och till mitt stora förtret så har den nu används säkert 3 gånger i år, jag hatar tämjda gräsmattor och föredrar helt klart att ha äng.

Lika viktigt som att lägga ned kärlek och omsorg på de gröna är att investera och köpa vackra, dyra och trendiga krukor av kvalitetsmaterial.

Dessa har jag två av men eftersom jag är av en blygsam natur och inte vill blända er helt så visar jag bara upp den ena. Vad det är för växt? Ingen aning tror de var lila för ett tag sedan.

stackars

Detta praktexemplar som är en belöning av trädgårsnit är jag som ni förstår otroligt stolt över!
Själv så kallar jag det Stor konst!
Under graviditeten så fick jag ett kreativt ryck tog en tom kruka som den förra ägaren till vårat ruckel så generöst lämnat kvar, fick karln att gräva upp några av våra viltväxande ormbunkar och planterade de i krukan.
Jorden jag använde var den som fanns på tomten fiffigt va?

Och se här är belöningen en hemmagjord överaskningspereén!
Lägg märke till det lilla bränneselskottet som så nonchalant smyger upp bland blandad grönska av okänt ursprung.

stor konst

Så ni förstår att grannarna våra blir avundsjuka och till den grad att de försöker verka som det motsatta!

Traderafynd

Jag har några böjelser en sådan som tyvär passar på tok för bra med en annan är min klänningsfetích och min förälskelse i tradera.

Jag har köpt en del klänningar därifrån (och en drös med annat) och här är mitt senaste fynd.

jjfashion

Jag fick den för det otroligt låga priset 299kr så jo det var ett riktigt fynd!

Hos oss

Visst är det viktigt att ha en välskött och harmonisk trädgård, tillåt mig att skryta över vårat mästervärk till myshörna!

hehe


Plötsligt händer det!
Karln är nu i full färd med att fixa fönster/dörrfoder och lister och jag är numera världens lyckligaste.
Masken på väggen föreställer  Dionysos men Eira kallar den för Pappa.

listigt värre


Kan man vara annat än ett lyckligt bortskämt litet smultrontroll när farmor och farfar är på besök?

trollan

RSS 2.0