Somliga går med trasiga skor part2

Nu har det gått så långt att till och med jag skäms, måste väl snart inse nu att mina skor har gjort sitt men än är det ju för halt för joggingskorna.
Det händer på tok för ofta att jag går i skorna tills att det inte går längre och folk förfäras.

Saken är den att jag hatar verkligen att köpa skor, får fan stressymptom och irritation i kroppen bara jag går in i en skoaffär.

skor

Trodligen grundar sig min aversion mot skor i att det fan inte finns ett par som passar mina klumpiga ankfotformade fötter, och de få gånger jag hittar ett par bekväma så går de fort sönder.

Dom här billiga lågkvalité skorna från Ellos började jag använda i slutet av December och under tiden dom varit något så när hela så har de varit bekväma.
Nu så var de inte särskilt hela någon längre tid och när de gått sönder lite mera så fick jag en rekordstor ondskefull smärtande fotblåsa.

sdh

Det bästa med dom här skorna är att de är bra mot halkan vi har här i tö hala sura Sönsvall, så jag tänker fortsätta att använda dom så länge det är halka när jag är ute och går i grannskapet.
Mina favorit promenader består mest av uppförs och nedförsbackar och även med dessa skor så rammlar jag ofta.

Det är fördummande att ha småbarn!

Argh!
Min hänsynslösa förtjusande lilla härskarinna tvingade upp mig nu till morgonen innan klockan 5!
Vart fan får ungen sin energi ifrån?
Nu sitter jag här stirrig och övervaken, lillan slocknade just utmattat men fullproppad som jag är av kaffe så kan jag inte gå och lägga mig.

Lady dahmer har i sin blogg skrivit om Mammafieringens baksida och jag kan inte annat en instämma, för mig började det redan under graviditeten.

Alla tjejhormoner som exploderade i min feta foglossningshärjade kropp ställde till det rejält och plötsligt vart  3:an en favoritkanal.
Orörlig låg jag en stor del av graviditeten i soffan och averkade program på program.
Jag har alltid gillat dokumentärer,en stor sorg med vårt nuvarande digitalutbud är att vi inte har Discovery men å andra sidan så fick vi National geografic channel och History.
Fast nu för tiden så spelar det ingen roll jag tottar på allt eller snarare all dynga bla Top model och Cheater, jag har dragit en gräns vid The Tyra banks show men har nu kommit på mig själv att inte byta kanal när eländet börjar.

Karln retar mig för min nya "tjejighet" och själv saknar jag mental stimuli, jag har även slutat läsa böcker orkar inte tänka.

Nu till morgonen insåg jag vidden av min degenerering, med bestörting och sorg kan jag endast erkänna att jag suttit och sett två avsnitt av Jerry springer!.
Till mitt försvar kan jag bara säga att jag försökte hålla mig vaken och det inte gick något bättre på tv:n


jerry


Tidigare har jag aldrig klarat av att se ett helt avsnitt och bytt kanal med avsmak nu vart jag helt fascinerad och en smula imponerad...

Jepp det är fan riktigt fördummande att ha småbarn!

Skulle du för 7 miljoner döda en pedofil? Om du visste att du kommer undan med det

56.20 procent av de på familjeliv.se som har röstat i min högst ovetenskapliga undersökning svarar Ja det skulle dom.
Jag tror att folk röstar efter vad de skulle vilja göra men ändå aldrig gör. Många skriver i tråden att döda pedofiler det gör de gärna gratis, men ändå så tycker jag mig inte i samhället kunna se att pedofilavlivning är vanligt förekommande.

Jag tycker inte det är upprörande alls för jag ser det som folks önskan att få slut på övergrepp mot barn och absolut inget de tänker göra.

Att det i ts är pengar inblandat kommer av att det på forumet cirkulerade flera trådar i stil med Skulle du för 1 miljon döda en kattunge? Och Tycker du att vi borde ha dödsstraff  för pedofilibrott?
Så jag slog ihop frågeställningen och vips framstod hela mammamaffian som en blodtörstig pöbel.

En viktig aspekt för en del är ifall det handlar om en "dömd" pedofil alltså om det är en person som faktiskt begått barnbrott, andra skiter fullständigt i om "pedofilen" i fråga inte gjort en babyfluga förnär utan anser ändå att de ändå ska dödas..

http://www.familjeliv.se/Forum-5-74/m39810532.html

Bildgooglande

Fick en liten tankeställare idag när jag kollade igenom loggar från susnet. Nu ser jag inte mig själv som ett dugg naiv och jag är väl medveten om att allt man publicerar på nätet är åtkomligt för alla.

Men med det sagt så måste jag ändå erkänna att det känns lite skumt att minst två personer hittat till min dotters bildblogg genom att bildgogglat fram bilder på henne i badet.

Eiras bildblogg är främst tänkt för familj och vänner tycker andra att det är intressant så anser jag det roligt, jag brukar alltid vara noga med vilka bilder jag lägger upp och se till för blygsel och hennes intrigitets skull att inte det lilla underlivet syns.

Internet är ju som resten av världen fullt av puckon men de som hittat till smultrontroll.blogspot.com har nog gjort det utan några som helst baktankar, men ändå känns det lite skumt.
Det är ju bara bilderna på henne i badet som lockat in besökare från google.

Vetskap är sannerligen ett ok, ska nog skita i att kolla susnet har bara tittat i loggarna lite nu på sistone. Berättade för karln som genast ansåg att jag skulle ta bort badbilden.
Så nu är den borta från bloggen.

Fyndat kläder

Det är ytterst sällan jag köper kläder åt lillan för hon har redan massor, hon får ärva av sina kusiner Leonora och Selma så Eiras klädkonto är närmast obefintligt.

Jag hade faktiskt inte tänkt att handla men kikade in via länk från familjeliv till  http://butik.kameleontdesign.se och för första gången av många som jag varit in och kollat där så hade jag tur.

Det fanns REA!
Då jag köper till lillan så blir det oftast tokroliga kläder och nu blev det en Overall ett par byxor och en tröja för 360kr!
Helt vansinnigt billigt och det var dessutom kläder jag velat köpa tidigare men som då varit för dyra.

så snyggt

Beställde allt i storlek 80 nu har Eira 74 men kan fortfarande ha några enstaka plagg i stl 68. Längtar till att kläderna kommer fast de lär ju vara lite stora, så kul har ju länge velat köpa dom.
Jänta kommer helt klart att bli coolast :-)


Besatt

Det här låter nog lite skumt men jag är besatt och har varit det i 6 månader nu.
Det är inte någon oren demon som tagit mig i besittnig utan mitt lilla smultrontroll Eira. Det är helt otroligt trots att jag är med henne hela dagarna och hon har börjat bli lite av en bärfis så fylls jag av saknad när hon sover.

Helt seriöst alltså, har vi umgåtts intensivt i en 4 timmar och hon sover så sitter jag och saknar henne,kollar då ofta nostalgiskt igenom fotomappen på datorn.

hemmets lilla gudinna


hur har vi egentligen klarat oss utan henne?

Fear is the new beauty

I går när jag satt och bajsade så kollade jag igenom gamla Tattoo magazine och fann då pang boom min nästa tattuering.
Vet bara inte vilken, konstnären vars bilder jag föll för har några stycken som jag har väldigt svårt att välja mellan.
Kolla in Max grundys underbara alster här http://fearisthenewbeauty.com/m45.htm

Bilderna talar verkligen till mig jag har alltid haft väldigt läskiga postapokalyptiska drömmar och som barn led jag svårt pga Atomvapenångest.

Nog för att jag var ett pladdrigt barn men de skaker jag mådde dåligt över pratade jag inte med någon om.
Så jävla dumt hade jag bara haft någon jag kände att jag kunde anförtro mig åt så hade jag kanske sluppit må så skit över trams.

Nu låter det skitfånigt men jag minns så väl hur dåligt jag mådde och hur det började.
Före och efter skolan så gick jag på fritids vilket jag för övrigt hatade.
Där berättade en av de stora killarna för mig om atomvapen och krig, lidelsefullt målade han upp sceniarion av förödelsen som atombomber orsakar.
Att folk dör, sprängs i bitar och hela städer blir till stoft, jag höll på att skita ned mig men menade att nej sånt finns inte i Sverige.
Den pedagogiskt lagde grabbhalvan tog då och visade på en jordglob vart USA och Sovjet låg, förklarade att dom hade massa vapen och hatade varandra.
Sverige ligger i mitten, så såg det ut för mig och Johan förlarade såväl att allt som behövdes var att Usa eller Sovjet skulle trycka på en röd knapp så kunde i princip hela Sverige försvinna.

Jag tänkte mycket på det där grubblade och ältade sen fick jag höra talas om kometer och att Solen är en stjärna och att dom till slut slocknar eller sprängs...
aaa

Lakritskött

Jag bli galen!
Sniffar snosar slickar på armen och det smakar blä! Men lukten den ljuvliga lukten!
Jag är galen i lakrits och det här gör mig nästan vansinnig. Sedan Eira föddes har laktasyd varit min ända parfym, för ett tag sedan började jag med rollon men jag har fortfarande kvar min deosten.
Syrran inledde dock mig nu i fördärvet med sina luktagott prylar från eleven.se och nu sniffar jag hungrigt och begärligt på mig själv.

MMmmm Lakrits!♥

laktits

Somliga går med trasiga skor..Lagom tills att jag kommit igång med att röra på späcket så får jag en jävla fotblåssa, har inte gått på långpromenaden på 3 dagar nu.
Känns bra trist blir bara småpromenader och späcket bara växer och växer..

fot

Rörd till tårar

I går var vi på bvc, det var dax för hälsokontroll och vaccinering.
Allt gick bra visst grät lillan när dom stack henne med sprutorna men det gick över fort, och jag drog en stor suck av lättnad då det konstaterades han hon följer sin kurva både gällande längd och vikt.

Efter en magsjuka och mycket bråk vid bröstet så trodde jag att hon skulle ha krympt lite, men fortfarande så ligger hon en kurva över medel.
Vikten var till och med lite över kurvan. Fantastiskt fånigt men jag vart så glad och lättad, är ju så svårt att veta vad hon får i sig när jag ammar.

På vägen hem träffade vi Milla, vi blev ståendes ett bra tag och snackade där vi möttes. Mitt på en blåsig bro över Ljungan stod vi och frös röven av oss.
Hon hade varit hem till oss men endast fått skäll av Wynja genom dörren, vi surrade om lite av varje bla om och när vi ska börja jobba på ett  syskonförsök.

Vi vill gärna ha fler barn och helst snart, nu tog det flera år och tre ivf/icsi  innan vi till slut fick Eira  så inget är för oss självklart.
En sak som verkligen påverkar våra chanser att få barn är ekonomin. För oss är det svindyrt att göra barn, nej det räcker inte med ljuva famntag i sänghalmen utan vi måste punga ut en massa kontanter för provrörsbefruktning.

En dag kommer vi ha bra ekonomi men nu så pluggar karln fortfarande och jag är föräldraledig så nej vi har inte så mycket över.
En liten tidspress känner helt klart av för att jag ska få behålla min sgi så måste jag bli gravid innan Eira blir 1 år och 9 månader, jag tror inte att det är möjligt men vi vill gärna försöka.
I Falun på ivfkliniken så har vi 3 Embryon i frysen, förhoppningsvis överlever de att tinas och om det går så slipper vi en hel behandling med, hormoner äggplock allt vad det innebär.

Frysförsök är även betydligt billigare än en hel behandling, kostar bara ca 8500kr istället för 20 000kr.

Snacket gick till om hur jävligt det är när ekonomin sätter press och hindrar oss i önskan efter flera barn.
Vi han inte vara hemma länge fören telefonen ringde, det var Milla.
Hon ville berätta att om vi vill försöka bli med barn så ska inte ekonomin hindra oss utan då får vi låna pengar av henne, jag höll på att rammla av stolen.

Hade aldrig föreställt mig att någon skulle känna så för oss och vilja hjälpa och jag skulle aldrig be någon om hjälp med pengar för saken men hon erbjöd oss hjälp.

Då vart jag rörd till tårar.

Tämja späcket

Som så många andra svenskar så är jag lite av en samlare. Jag köper till och med riktigt snygga klänningar och prisvärda korsetter av fel storlek bara för att jag tycker de är vackra.
Jag älskar verkligen korsetter och figursmickrande klänningar, för tillfället så har jag tyvärr för mycket "figur" för mina älsklingar, så vardag som fest tillbringas i mysbyxor bylsiga tröjor eller gravid/amningskläder.


korsetterier


Jag blir så less! Innan graviditeten så kunde jag snöra in midjan till 66 centimeter nu grinar jag nästan bara jag tittar på ett måttband.

När jag pratar om midja så menar jag verkligen midjan och inte ölkaggen. I sverige är det vanligt att folk tror att midjan är i byxlinningen.
Midjan är där man är som smalast.

När jag har gått ned 10 kilo så ska jag belöna mig själv med en Revanche de la Femme från http://www.conifer.nu och så tämja det späck jag då har kvar.

En rolig sak med korsett är att man behöver inte vara smal för att se fantastisk ut, tvärtom har man lite att skulptutera med så ser det snyggare ut.


Vapenarsenalen utökas..

Idag har dottern varit mycket gladare trodligtvis för att hon varit mättare, har gett henne lite välling och ersättning utöver tuttmjölk.
Hon har i gengäld bjudit på stora leenden och många underbara skratt.

Under ett av sina lyckliga intensiva garv såg jag vad mina tuttar har anat, jepp det har kommit upp en till tand!
Typiskt att kameran pajar lagomt till sådana historiska händelser.

Jag blir galen! Amningen verkar gå åt helvete :-(

Idag känner jag mig mentalt utsugen, det har varit så kämpigt med amningen.
Som sagt vi har varit bortskämda med en välfungerande amning och jag har tyckt att det varit så behändigt och mysigt, nu känns det som att vi aldrig mer kommer komma tillbaka dit igen.

Eira är nu 6 månader och jag hade då tänkt att helamma henne åtminstone ågra månader till, ( jo jag kallar det att helamma fast vi även försökt ge henne smakisar).

Hon har varit helt vild vid bröstet, inte blivit nöjd och så har hon bitits så jag skrikit högt  rätt ut av smärta.
Va fan hennes lilla gadd är ju vassare än vad jyckens var när hon var valp, inte för att jag ammade Wynja men hennes valpgaddingar var verkligen sylvassa.

Jag har läst runt lite på nätet och vissa menar att mjölken inte kan sina om barnen för amma fritt, Lillan ammas fritt och även fast att det har varit jobbigt i några dar så har inte min mjölkproduktion ökat.

Jag klarar inte av att se mitt barn hungrigt och olyckligt så idag testade vi välling för första gången, hade en reklam portion här hemma.
Hon åt njöt och somnade så äntligen mätt.

Självklart så sker sånt här under helgen men på måndag så ska jag ringa bvc och höra efter råd.
Nu pumpar jag ut mjölken klarar inte av att få brösten söndertuggade känns som att jag är trasig inuti, hehe när jag skrek och började hulka av smärta och uppgivenhet då började jänta tokskratta! :-)

Vår plan

* Pumpa ut mjölk ofta för att få upp produktionen
* Ge lillan den utpumpade mjölken evt ersättning och välling

Förhoppningsvis så leder det till att vi kan fortsätta om inte som förut men illafall nästan. Blir ju så rädd när maten krånglar, när man ammar så vet man ju inte hur mycket barnet får i sig och så hatar ju lillan annan mat.


Argh! Mammas lilla tuttuggare

Tuggar tuggar

Trött och utsugen

Vet inte vad som tagit åt min dotter, verkar som att ett vildsint hungrigt monster flyttat in i hennes lilla tjocka mage.
Hon har börjat hets och maratonamma.
Det värker i mina tuttar men tills nu så har jag varit bortsämd med en väldigt välfungerande och mysig ammning, självklart så blir jag lite orolig.
Vad beror hennes enorma aptit och hetsiga rent av aggresiva tuttbeteende på?
Håller min mjölk på att sina, blir hon inte riktigt mätt?

Nu senast så morrade hon till och med, jepp mammas lilla monster morrade och det med ett bröst i munnen!


Apropå bröst måste dela med mig av en bröst bild, den här gången blir det inte på mina tuttar utan på kristallmonstrets, jepp hon ni vet från Starzinger. Ja för lite kultur har ni väl i kroppen?

"Nu ska du få smaka på eldox-strålen.. Som är det värsta jag vet"

Eldoxstrålen är det värsta jag vet!'

Se och njut!

Jag har tagit bilden helt själv, efter att länge och väl sökt efter en bild på kristallmonstret för att använda som avatar på familjeliv.se så förstod jag att skulle det bli av så får jag fixa en själv. Köpte de två första dvd:erna från cdon.com för en liten struntsumma, tyvärr vart väl bild kvalitén lite sisådär men å andra sidan så är jag uppvuxen med vhs.

Jag vet inte hur det ser ut på nätet nu men då jag letade fanns det inte en ända bild på detta fascinerande japanska bröstmonster.

Minnesanteckning mm

Äsch jag får inte till det med fjamskoderier!
<br /><br />&lt;p&gt;&amp;lt;a href=&amp;quot;http://www.bloglovin.com/blogg/591848/pyromara?claim=ucr5zkn2dpt&amp;quot;&amp;gt;Följ min blogg med bloglovin&amp;lt;/a&amp;gt;&lt;/p&gt;</p>


Moderlig ilska och oerhörd oro

Helt otroligt hur ens känslor kan förstärkas. Sedan jag blev mamma har jag nu flera gånger upplevt hur saker som tidigare knappt fått mig att lyfta på ett ögonbryn plötsligt framstått som gigantiska.

Exempelvis så var vi igår ute och gick jag och Eira på våran vanliga långpromenad, hon låg i vagnen och sov medans jag slet för att ta oss framåt i snömodden.
Jag hatar verkligen slask speciellt när det blir ömsom vallar av tösnö på trottaren eller gångvägen och ömsöm djupa sjöar av dyngig smältsnö.

Jag var redan dyngsur om mina fötter, men när den lilla sliverfärgade fjollbilen körde förbi och gav oss en ofrivillig dusch av dyngvattnet så skrek jag rätt ut.
Lillan låg där lyckligt ovetandes men jag han inte tänka innan jag exploderade, den jäveln rev upp så mycket dyngvatten att min bebis fick på sig.
En brinnande ilskan blossade upp inom mig, moderliga beskyddarinstinkter är fan inte att leka med.

Oförskämda respektlösa svin! Tror faktiskt inte att jag i vuxen ålder tidigare slängt fram näven och "fuckat" och jag har aldrig gjort det av ren och skär ilska och önskan att förbanna någon från jordens yta.
Vilken tur att puckot inte stannade eller parkerade inom synhåll hade skällt ut fanskapet om jag haft chansen.

Så nu har jag upplevt ilskan av att ha blivit nedblött av en förbikörande fartdåre, jodå så där fort får man inte köra i villaområde och man saktar in när man möter gående...

I morse hade jag den stora oturen att återigen få uppleva vad moderskapet gör med ens känsloliv.
Idag fyller lillan 6 månader, helt otroligt nu har vi haft henne i familjen i ett helt halvår!

Stora tjejen satt mittemot mig glatt lekandes på sin dubbelvika filt ,omgärdad av kuddar och andra småflitar utlagda för att dämpa ett evt fall.

Typiskt nog så blir det oftast så att de få gånger hon faller så lyckas hon ta sig över eller ha flyttat undan på skydden.
Så vart det nu i morse, lillan faller handlöst och hårt framåt ,gallskriker av smärta och rädsla jag skyndar mig fram tar upp henne och möts av det mest olyckliga gråtande ansiktet.
Små barn ska inte ha ont tänker jag när jag kramar om och vaggar henne så ser jag blodet...

LILLAN BLÖDER!  Alltså innan jag han börja fungera normalt så kännde jag parketten börja rämna under mina fötter.
"Min bebis blödde ur munnen!"

Lillstackarn hade ramlat så olyckligt att hon tagit emot med sin lilla sylvassa första tand.
Jag har varit med om att barn gjort illa sig och blött förr men det har varit andras ungar trodde inte att skillnaden skulla framstå som så jävla stor, eller att jag skulle bli en sån fjantig överdaltande mamma.

Min mystiska öronpung

Har idag blivit undersökt på vårdcentralen, tog till slut mod till mig och ringde för att få en tid.
Jag hade konstigt nog tur och fick komma till en sköterska nästan med det samma.

Måste ju erkänna att jag dragit ut på det av skam, kanske är jag konstig men jag tycker det känns lite pinsamt att ringa sjukvården för en piercing.
Vet inte varför, kanske för att jag  själv valt att göra den och det därför känns rätt åt mig samt att det känns som en aningens juvenil ungdomssynd.

Jag fick iallafall inget skäll men inget besked heller. Det konstaterades att jag inte har infektion och hon visste inte varför det ser ut som det gör men hur hon än tryckte så kom ingen gegga.
Blir jag mer svullen och får infektions symptom så ska jag höra av mig för en läkartid, det lät som att då kommer jag bli tvungen att ta ur staven och att det då blir till att skära bort pungen.

Ska nog ta och höra av mig till salongen och höra vad de tror, nu fick jag en salva som jag smörja mig med och förhoppningsvis så hjälper det.

Varning för halvläskiga bilder!

Det vita är torkad salva
tyvärr så kommer det ju inte ut nått när man klämmer vore ju riktigt härligt om jag kunde få den att explodera som en gigantisk finne.

Min lilla öronpung


Den här bilden går för den som inte är så lättstörd att klicka upp till full storlek..

närbild

Unleashed

Det vart en trevlig afton igår, lugnare än vad jag trodde att det skulle bli men ändå trevlig.
Kan inte förstå varför man väljer att lägga spelningen på ett ställe utan rättigheter, den lilla mängd alkohol jag hade i blodet försvann med det samma.

Samtliga band uppvisade sann spelglädje och underhöll publiken som bestod av mindre än 50 pers. Lokalen, publiken och bristen på alkohol fick mig att känna mig på besökare på en fritidsgård.
Varför så lite folk?
Hädanefter tycker jag att alla Metal spelningar kan läggas i Sundsvall och inte i det kalla blåsiga folktomma och nyktra Östersund.


igår


1995 lyssnade jag på Unleashed för första gången, jag hade köpt deras nysläppta album Victory till brorsan i julklapp. Erkänner att jag gick helt och hållet på att skivan såg tuff ut.
Jag han öppna och slå in presenten flera gånger innan jag till slut beslöt mig för att behålla skivan och köpa en ny julklapp åt brorsan.
Hade aldrig lyssnat på Death metal tidigare men vart frälst.

igår


Vad fan sysslar kidzen med inne på toaletterna nu för tiden?
Efter ett tag så fanns även blodspår inne på den andra toan. Såg även för första gången tv killar gå in på toan tillsammans.
Att tjejer går in två och två är för mig inget nytt men nu var det två grabbar som låste in sig.

kidzen av idag

Fylle och socialångest

Ångest och elände jag ska på konsert till helgen!
Fan jag är inte van att vara ute bland folk, jag skulle behöva en ledsagare som kan hålla mig i handen och se till att jag inte blir för packad men inte heller för nykter.

Tänk om jag tappar bort sällskapet och kommer bort? Tänk om sällskapet blir less på mig och lämnar mig i det fjärran Östersund?!
Tänk om jag inte kan uppföra mig?

Karln har skrattat gott åt mig, även fast jag har socialfobi så är jag ju som han påpekade att  Anna-Marias smarta och coola son sa "sjuuukt trevlig".

Har jag tur så kanske jag hinner få magsjuka.

Snälla människor på fl

Det finns en hel del snälla människor på familjeliv.se, vissa kan hjälpa en med att få svar på frågor ang fertilitet medans det finns andra som kan photoshoppa bilder.
Jag har haft tur att få flera bilder fixade på sistone och här kommer några.


photoshoppad av thetwelvesgrandmother på familjeliv

Bilden på Eira i ägget har thetwelvesgrandmother på fl gjort av en av mina favoritbilder på lillan.


Photoshoppad av carpediem74 på familjeliv.se

Carpediem74 fick mig att älska den här bilden på mina underbara älsklingar ännu mera.


photoshoppad av bossemor på familjeliv.se

Bossemor1 stajlade om min snygging rejält!


photoshoppad av snusfia på fl

Och den här fick jag av Snusfia.
 
Jag hatar verkligen att vara med på kort, men jag kan tänka att jag om kanske 30år önskar att det fanns bilder på mig och min lilla dotter, och nu när den är så tillsnyggad så känns det mera ok.

Varför provoceras folk av barn som äter?

Jag förstår inte hur man kan tycka det är så hemskt att se ett barn äta, vad är det som är så hemskt med bröst?
Eller vad är det som är så hemskt med kvinnobröst?
 Att feta karlar med tuttar och kagge sommartid går omkring utan något på överkroppen det är ok, men att en kvinna matar sitt barn och att man då kan skymta hennes bröst det anser många är störande.

En kompis till mig fick nu höra från chefen efter att hon tog med sig sin dotter på APT.

* Hon måste först fråga om lov att få ta med sig dottern
* Hon får absolut inte mata henne på mötet eller  i korridoren utan måste då stänga in sig på chefens kontor.

Fråga om lov för att ta med sig barn på möte det kan jag förstå, men nu störde inte inte den lilla på 5 månader utan det var chefen som störde sig på polarns tuttar.

Chefen jämförde att mata barnet på mötet vid att det vore som om hon skulle ta med sig sin hund och trimma pälsen på jycken !

Hon hade även pratat med övriga chefer och de var alla överens om att ammning inte får ske öppet i lokalerna..
Och det klagas på att folk inte kommer på APT!

Lillan äter 

Eira 3 månader ligger och avnjuter sin måltid.

Nej för fan jag har ingen karaktär!

Idag är andra dagen på raken som jag inte ätit något snask. Märker  hur illa det låter som att två dagar utan, kakor godis eller annan dynga skulle vara något att hänga i julgranen.

Det sorgliga är att för mig är det riktigt duktigt gjort, jag har sedan graviditeten blivit hemsk på att trycka i mig godsaker.
Känns som att jag alltid är hungrig men jag har även ett ständigt sug efter något gott.

För några dagar sedan så tog jag upp det igen med karln om att jag eller rättare sagt vi båda måste skärpa oss. Vågen har allt för länge nu stått still, det är snart 6 månader sedan jag födde och plötsligt nu 2 kilo upp!
Alltså samtalet inleddes med förmaningar och planer kring hur vi ska bli nyttiga och hur gärna jag vill gå ner några kilo innan sommaren.
Det slutade med att Micke fick gå och köpa de nya ostkrokarna med chilismak . Varför uppfinner dom något som är så jävla vidrigt gott?!
Förr tyckte jag det var så sinnessvagt att vissa alltid ska ha snask till helgen och sedan klaga på att de är missnöjda med vikten.

Nya familjeliv

Familjeliv.se hälsar oss välkommna till nya familjeliv.
Jag tycker det känns hemskt  jag hatar när saker förnyas, varför hålla på och fixa något som redan fungerar?

Dom har ju nyss fått ordning på den gamla hederliga numera begravna versionen, kommer knappt in på fl nu det är segt som kola och de flesta sidladdningarna misslyckas.

Men jag vet hur det kommer bli jag och de andra bakåtsträvarna gnäller suckar och hotar med att lämna skutan, för att efter ett yla av  förskräckelse när en ny beta presenteras.
Minns när de n förra var ny och det är min tröst nu, jag hatade verkligen den och trodde att min tid som fl:are skulle gå över.

Äntligen ett bra bidrag i Melodifestivalen!

Här hemma har vi blivit förtrollade av  Mezzosopranen Malena Ernman efter hennes uppträdande i Melodifestivalen igår.

Jag har helt missat henne men efter att suttit på youtube så ser jag att hon uppträtt på såväl Idrottsgalan som nationaldagen.
Men det är väl så att jag har dålig koll på kulturkändisar hur stora de än är. Hennes röst har ett otroligt register

Länkar här till ett klipp jag hittade  Malena i Youkali

La Voix; hennes bidrag i Melodifestivalen
Tyckte även att Sarah Dawn Finers bidrag var ovanligt bra

RSS 2.0