Vem är fl:a bästa bloggare?

Nu har finalen för denna prestigefyllda bloggtävling kommit igång, med mina 5 röster kom jag inte så långt men jag är så nöjd med att ha fått hela 5 nomineringar. Tackar och bockar ödmjukast för de!

Igår kväll kollade jag in statistiken för att se om mitt deltagande i nomineringstråden givit utslag och ta på fan!
64 stackars själar hade låtit sig luras in här, i vanliga fall är allt över 20 gäster något att häpna och förundras över.

Nomineringstråden
http://www.familjeliv.se/Forum-5-155/m48299076-37.html

Omröstningstråden
http://www.familjeliv.se/Forum-5-155/m48349075.html

Jag röstade på LadyD men saknar både Munkakvarn och kletskiten.wordpress.com i finalen. Logga nu in på familjeliv.se och kolla  bloggarna i omröstningstråden det finns helt klart några pärlor bland dom.

Jag är nominerad!

Så där ja! Nu har jag åter igen drabbats av hybris har nämligen blivit nominerad bland en massa otroligt kompetenta bloggare till fls bästa bloggare.
Jag har fått hela tre nomineringar vilket garanterar mig att åka ut men jag är uppriktigt stolt och mallig över de två spontana rösterna jag fått.

Jepp den tredje beordrade jag karln att lägga.

Förutom mina framgångar i bloggvärlden bör kanske nämnas att jag idag vaccinerat mig mot grissjukan ska bli spännande att se om jag nu kommer dö av vaccinet eller influensan.

dartfetto

Efter att heroiskt utstått sköterskans harpunattack och knappt alls ställt till med en scen på grund av min sprutskräck så blev det shopping.
Trodde aldrig att jag skulle uppskatta skinnygirl modet med tältstora T-shirts men nu som gravid tjockis så kommer plaggen väl till hands och gissa min lycka när det visade sig att HM hade tröjor med Star wars tryck!

Här har jag klämt in min 70kilos gravida kroppshydda i en storlek 36!!
Måste säga att jag älskar längden på dessa tröjor och jag nu av tacksamhet aldrig mera tänker garva när jag ser en spinkig brud i något som får henne att se ut en 9-åring som plundrat sin mors gardrob.

ojojoj

Finns till och med växutrymme för min redan gigantiska mage visserligen får jag nu återigen handtag på ryggen men de får döljas av en kofta.


Fantastisk läsning angående Vaccineringen

http://www.familjeliv.se/Forum-5-95/m47999508.html

Gråt och tandagnisslan!

Vad har hänt med min vackra blogg?! Jag fattar ingenting vart har delar av bloggdesignen tagit vägen?!
*sliter mitt hår*

Väntan..

Orkade inte vänta tills VUL på Tisdag utan kände att jag ville kolla in Bubblert redan idag och så här ser tydligen h*n ut.Det känns som att jag väntar på domedagen vi har ju haft sådan jävla tur hur skulle vi än en gång kunna lyckas få till ett litet mirakel?
Konstig känlsa jag längtar till Tisdag för att få veta hur det står till och förhoppningsvis få se ett litet hjärta pumpa men samtidigt fruktar jag den dagen.
Jag är ganska inställd på att det kanske har blivit missfall känner inte längre den där speciella spjärnande töjkänslan längre och så hade jag mystiska smärthugg för några kvällar sedan.

Salta kattens välgörande egenskaper

Härmed skulle jag vilja slå ett slag för salta katten och passar nu på att höja min stämma i en undran kring varför inte MVC och diversse graviditetsböcker upplyser svenska folket om denna förnämliga lilla tabletts vidunderliga egenskaper inom det helbrägdagörande området?!

illamånedemedicin

Det finns få saker här i välrlden som jag avskyr mera än att må illa känner jag av illamående så får jag panik och blir skräckslagen, jag har spyfobi och skiter nästan ner mig i ren skräck av tanken att behöva spy.

Under min förra graviditeten så kräktes jag en gång och det satte djupa frätande spår i mitt spyfobiska sinne, händelsen var otroligt störande och jag grät som ett litet barn när jag på väg till jobbet helt plötsligt fick slänga mig ned i diket och kräkas upp mitt tarminehåll som endast bestod av sån där vidrig gul tarmjuice.
 Därefter så kunde jag inte lämna hemmet utan att ha med mig påsar  och helst så ville jag bara bli skjutsad för att slippa behöva spy offentligt igen.

Det var under den illamående perioden som jag fann det optimala botet , en av männsklighetens största upptäckter det som skiljer oss från djuren och gör  oss till gudarnas avbild!

SALTA KATTEN!

RSS 2.0