Bajsa järnskrot

Så där ja nu ska här inte fuskas med linfröna igen!
Är alldeles darrig och uppskakad sedan toalettbesöket, det sämsta med att leva efter LCHF metoden är att passar jag mig inte så blir det till att  skita järnskrot.

Jag brukar ta nån skål med fil krämfräsh ( nej jag orkar inte kolla upp stavningen) och linfrö per dag men nu på sistone har magen funkat så bra så jag har slarvat med de äckliga små fröna och som ett brev på posten så blir det problem.

Trots linfrön och toabesvär så är det värt det, morgonens invägning gav mig stor lycka för första gången sedan tidig graviditet så väger jag 69.2 kg för 3 veckor sedan så vägde jag 75kilo.

Räknar nu stenhårt med att till hösten inte längre vara i storlek flodhäst


Kommentarer
Postat av: Theppa

Imponerande!!!!! hörru var hittar jag dieten???

2009-06-01 @ 16:31:44
Postat av: Berit

Men vad skönt att den funkar i alla fall! Jag är otroligt imponerad av er, som orkar med den där dieten. Själv hade jag inte stått ut ett dygn tror jag... blir helt galen om jag inte kan skita ordentligt(så nu vet du det :-) )

2009-06-01 @ 23:40:54
URL: http://www.kletskiten.wordpress.com
Postat av: Sandra

Hört så många prata om LCHF. Vad i hela friden är det för något?

2009-06-02 @ 08:59:47
URL: http://munkakvarn.blogg.se/
Postat av: Gmoll

Jag är usel på själva "kemin" bakom metoden men man kan kanske säga att det går ut på hålla insulinnivån jämn genom att förbränna fett med fett.När kroppen är tömd på kolhydertaer så blir det så att fett förbränner fett.

Jag vet det låter sjukt men det funkar. Första veckan är ett helvete men det gäller att vara sträng mot sig själv annars så funkar det inte.Länkarhttp://www.kostdoktorn.se/lagkolhydratkost-lchfhttp://kolhydrater.ifokus.se/Jag har väldigt svårt för att gå ned i vikt men det här funkar och så försvinner sockersuget.

Visste att socker är lite av ett gift men inte hur pass mycket det egentlgen påverkar kroppen!Och till saken hör det att man får äta GOTT! Kött feta såser ägg bacon vissa grönsaker osv.Väldigt många livsmedel utesluts men bara man engagerar sig så blir var måltid en njutning men det är inte helt billigt.Fast å andra sidan så kostar ju godis snacks och annat skit en hel del

2009-06-02 @ 20:35:35
URL: http://pyromara.blogg.se/
Postat av: Jeanette

ha en bra dag :)

2009-06-04 @ 10:29:47
URL: http://notimetocry.blogg.se/
Postat av: Lady Dahmer ...::Confessions of a Neurotic Attentionwhore::...

vilket superresultat! För mig går det trögre... men neråt iallafall. :-)

2009-06-11 @ 08:39:35
URL: http://ladydahmer.blogg.se/
Postat av: Gmoll

LD

Ja det känns verkligen helt otroligt, är jävligt nöjd men nu tror jag det har stannat av.så länge det går nedåt så går det ju super! :-)Känns lite grinigt nu när det blivit trögare men samtidigt gäller det att tänka att det ändå funkar.Måste tacka igen för Ooipsibröd receptet, vi älskar dom!

2009-06-13 @ 02:20:01
URL: http://pyromara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0